Selecteer een pagina

Wie wij zijn

Over ons

Draadloze technologie is van essentieel belang voor onderwijssector. Dat brengt een aantal problemen én kansen met zich mee. Draadloos op school is een campagnesite voor het onderwijs. Op dit platform willen we directie, facilitair en IT verantwoordelijken binnen instellingen in het primair, voortgezet, beroeps- en wetenschappelijk onderwijs informeren over het toepassen van draadloze technologie.

Op deze website delen vakinhoudelijke specialisten hun expertise over het gebruik van draadloze technologie via blogs en whitepapers, vindt u hier praktijkcases en houden we u op de hoogte van webinars en andere kennissessies over het centrale onderwerp: draadloze technologie op scholen.

Onze partners

Kennisplatform Draadloos op School werkt graag samen met partners en experts uit de branche die hun kennis, ervaringen, inzichten en onderzoeken willen delen met de onderwijssector.

Juniper Networks

Juniper Networks

Juniper Networks maakt veilige en gegarandeerde communicatie mogelijk via één IP-netwerk. Onderwijsinstellingen over de gehele wereld vertrouwen op Juniper Networks om netwerken te bouwen, die maximaal afgestemd zijn op de behoeften van gebruikers, services en applicaties.

Cobra Systems

Cobra Systems

Cobra Systems meet, voorspelt en beïnvloedt het gedrag van bezoekers op jouw locatie met als doel het verhogen van de customer engagement.

Cobra Climate, een merk van Cobra Systems, maakt het binnenklimaat inzichtelijk met slimme sensoren zodat mensen zich goed en veilig voelen op locatie.